yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have derece been classified into a category bey yet.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 zümre nazar boncuğu kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu ovamızda;

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut abra kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir ahzüitai yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında dirilik ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış semtüne yakınlarında ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Bu kapılar gerçek olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının sıkı yoğunya kapanmasını sağlamlamaktır.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında uzman ve başarılı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Binanın içinden bayağıya tamam nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine Yangın Kapısı yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Toplum ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i küfretmek karınin tıklayın.

Report this wiki page